20. toukokuuta 2017

SISUSTUSJUMI


Tykkään vaihdella pienempiä sisustusesineitä lähes viikottain ja hakea näin aina uutta katseltavaa kulloiseenkin viikkoon. Nyt jostain syystä tasojen päällä on nököttänyt pidempään samat kynttilänjalat ja maljakot. Jälleen siivouspäivän jälkeen yritin keksiä jotain vaihtelua erityisesti tuohon olohuoneen kaapiston päälle, mutta mikään ei tuntunut asettuvan omaan mieleeni paikalleen. Uusi sohva ilostuttaa edelleen päivittäin (paitsi silloin, kun nuorimmainen liiskasi siihen mustan purkan). Sohvan myötä tilan tunnelma muuttui sen verran paljon, että täytyy nyt vain rauhassa makustella uutta värimaailmaa. Varsinkaan, kun ei nyt ensimmäisenä ostoslistalla ole uusia mattoja ja verhoja, ennemminkin niitä puita ja pensaita.

Onneksi tässä ei nyt niin kovin vakavasta asiasta ole kyse, tällaisia arjen pieniä käpyjä vain. Äitienpäivälahjaksi sain tuon Marimekon tiiliskivi tyynynpäällisen, josta olinkin kerinnyt ihan ääneen haaveilla jo pidempään. Ilmankos sattuikin olemaan aika mieluinen lahja. Samoin Helena Karihtalan vastikään julkaisema Sisustajan käsikirja on mitä mainioin lahja tällaiselle sisustusintoilijalle. Kyllä näillä nyt ruokitaan tätä sisustusnälkääni ainakin hetken aikaa.


4 kommenttia:

 1. Oi,oi! Nyt on kyllä osunut lahjat nappiin! ��

  VastaaPoista
 2. Tiedän hyvin tuon tunteen. Kun kaipaa vähän uusia tuulia ja vähän pitää siirrella ja sitten hetki tuijotella että onko nyt sittenkään. :D http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin...ja muutoksia seuraa yleensä aina toinen muutos, vaikka pienikin. :D

   Poista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)