21. helmikuuta 2017

Kuumetta ja "kuumetta"

On tullut vietettyä kohta kaksi viikkoa neljän seinän sisällä, paria kauppareissua ja pikaista ulkoilua lukuunottamatta. Ei jättänyt tämä flunssa tässä talossa ketään väliin, vaan itsekin lopulta taivuin sohvan pohjalle, vaikkei kuumetta nostanutkaan. Monet muut kuumeet siinä kyllä kerkesi nousta ja mielessään vääntää suunnitelmia suuntaan ja toiseen. Varsinkin siitä, mitä tekisi, jos nyt olisi kunnossa. Osansa ajatuksista saa näissä tilanteissa luonnollisesti ympäristö eli koti ja kaikki ne toiveet, joita haluaisi sisustuksen suhteen toteuttaa. Ensiavuksi vaihdoin mm. kuvan julisteen kehykset mustista puunvärisiksi. Pieni, mutta merkittävä muutos sekin. Pinterest, instagram ja muut sivustot ovat käyneet näpeissäni kuumana, kun olen selannut ideakuvia milloin mistäkin aiheesta. Toivottavasti näitä haudottuja ideoita pääsee pian myös konkreettisesti toteuttamaan. Instaseuraajat ovatkin jo saaneet ministi kurkistaa, mikä toive täällä on jo toteutunut. Siitä luvassa myöhemmin lisää, kunhan tilanne sallii. Flunssa alkaa onneksi olla melkein kokonaan ohitettu. 

Muokkailin joutoaikanani myös hieman blogin ulkoasua. Miten työläältä se aina tuntuukin, huoh. Hienosäätöä ja uutta banneria vielä kaivattaisiin. Voi kun joku muu tekisi nämä säätämiset minun puolestani. Kerro ihmeessä, jos sinulla tai jollain tuttavallasi olisi intoa vähän tarjota helppiään. Mutta palatakseni niihin uudistuksiin, löydät nyt blogin yläosasta linkit käyttämiini muihin somekanaviin; Instagramiin, Pinterestiin ja uutena nyt myös Facebookkiin. Tervetuloa seuraamaan. 


2 kommenttia:

  1. Niin tuttu tunne tuo "kuume". Mulla on alati paheneva talokuume, josta saa kohta ottaa jo lainausmerkitkin pois, kun se on niin voimakasta, että ihme kun en ole oikeassa kuumeessa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Yritän itse kovasti näillä muilla kuumeilla hillitä tuota vakavampaa tautia.

      Poista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)