18. joulukuuta 2016

4. adventtiNeljä kynttilää. Nyt ollaan jo lähellä. Tämä joulunalusaika on kyllä sujahtanut sukkelasti. Pää suttaa näin sunnuntai-iltana jo aika tyhjää. Mahtuipa aika paljon touhua yhteen viikkoon:

Joulukorttien postittamisen lisäksi päänvaivaa tuottivat vielä muutamat postiin lähtevät paketit. Nyt on kuitenkin kaikki sellaiset hommattu ja odottamassa enää vain postiin kiikuttamista. Oman porukan lahjoja on vielä jokunen kaupassa, joten ensi viikolle on odotettavissa ainakin yksi täsmäisku joulukaupoille. 

Tiistaina juhlittiin koulun joulujuhlaa ja lauantaina koululaiset aloittivatkin jo puurojuhlan siivittämänä joululoman.

Parina päivänä on kodissa tuoksunut joululeivonnaiset. Lapsille riittää vielä piparin paistoa ja itsellenikin toivottavasti joku hetki aikaa leipomiseen.

Yhden illan olin auttelemassa ystäväperheen muuttosiivouksessa. Pääsivät jouluksi uuteen kotiin. <3 

Viikonloppuna saimme jälleen nauttia yövieraiden seurasta. Meillä onkin ollut nyt yövieraita kolmena viikonloppuna peräkkäin, harvinaista herkkua. Kauempana asuvia ystäviä majoittaa kyllä mielellään.

Tänään saimme vielä illan päätteeksi yllätysvieraita. Yrittivät toimittaa oven raosta pakettia kummitytölle, mutta ihan istahtamaan joutuivat. Ei sitä niin vain meillä kävästä. ;)

Kuusi yötä jouluun. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)