12. syyskuuta 2016

Kevyttä (?) flunssaa ja pieniä muutoksia
Miksi se onkaan aina niin, että flunssa, mikä lapsilla tuntuu menevän parin päivän väsymyksellä ohitse, on aikuisilla vähintään viikon mittainen ja totaaliuuvuttava? Tai ei tuolla toisella perheen aikuisellakaan näyttänyt kovin paljon tahtia hidastavan tämä pikkuflunssa, joten yleistykset sikseen. Kyse on siis pelkästään minusta, joka alkaa olla jo todella kyllästynyt tähän vetämättömään oloon. Sovitaan nyt ainakin, että tämä oli sitten tälle vuodelle viimeinen laatuaan!

Tässä kun näitä kotinurkkia katselee päivät pitkät, alkaa jos jonkinlaista muutosta pyörittelemään mielessään. Eniten tosin ärsyttää ne jo työn alla olevat, tekijäänsä odottavat projektit, jotka eivät tällä veteleksimisellä edisty sitten mihinkään. Hiukan helpotusta tuo onneksi tällaiset pienet muutokset, kuten nyt vaikka tämä keittiön nurkkaus. Samat tavarat eri paikassa, paitsi tuo Blawhi Graphicsin Splash-juliste näyttää kotiutuneen keittiöön. Sinne mielestäni sopiikin oikein loistavasti, kahvinkeittimen viereen. Hyvä muutos oli myös siirtää radio/mediasoitin keittiöön. Paljon useammin tulee nyt kuunneltua päivän polttavia (tahi lastenlauluja). Huomaatteko, miten kauniisti mun kasvit kukoistaa? Heh, tulee ehkä hommattua pari freesimpää lisää, kunhan saadaan uutta tasoa olohuoneen puolelle. Flunssa alkaa onneksi olemaan voiton puolella, niin eiköhän tässä kohta laiteta jo hihat heilumaan. 

4 kommenttia:

 1. Ootko itse tehnyt tuota mysliä? (Oletan sen olevan sitä) �� jos,niin jaappa ohje tänne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienemmässä purkissa on kaupan mysli ja isommassa, aivan oikein, itse tekemääni. Katsotaanpa, jos saisin ohjeen tänne aikaiseksi. Tulee kyllä tehtyä tuota aina, kun purkki alkaa olla tyhjänä, niin koukuttavaa! Ens hätään kokeilepa googlettaa "joulugranola".

   Poista
 2. Ouuu, oon ollu ihan nettipimennossa! Kiitos printtinostosta! <3 Joko on flunssapöpöt karistettu? Minulla kiersi räkätauti ja kuume kahteen kertaan, ei kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä printtiä kehtaa kyllä nostella. :) Flunssa on onneksi jo voitettu. Ilman kuumetta selvisin, mutta kyllä sekin veronsa vie.

   Poista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)