24. syyskuuta 2016

Arki ja sen vastapaino


Flunssat selätetty. Arki rullaa vauhdilla. Hihat on laitettu heilumaan sekä leikkimökin että olohuoneen kalusteiden kimpussa. Leikkimökissä on katto päällä ja ulkoverhous melkein valmis. Mun omat projektit valmistuu ehkä jouluksi. Ihan joka hetki ei pysty pinkoilemaan, on hyvä ottaa välillä vaikka ihan oikea vapaailta, ettei arki käy liian haastavaksi. Onneksi näitä mukavia arjen vastapainoja näyttää järjestyvän ihan itsestään. Ystävän viesti keskellä viikkoa: "Voinko tulla käymään?" tai mukava ilta vain aikuisten kesken ovat hyviä kiireen katkaisijoita. Vaikka olenkin hiukan kärsimätön tämän keskeneräisyyden keskellä, on silti hyvä muistaa, ettei esim. se viimeistelty sisustus ole tässä elämässä tärkeintä, ei ollenkaan. Kaunis koti tuo toki hyvää mieltä, mutta ei mitenkään pysty korvaamaan siellä elettyjä onnellisia hetkiä tai mukavia kohtaamisia, you know what i mean.

Miten tästä nyt tuli tällainen pohdinta. Piti tulla vain laittamaan pari hyvin rajattua kuvaa keskeneräisyyden keskeltä. Keskeneräisyydestä huolimatta, elämä on kivaa, varsinkin ilman flunssaa. Voikaa hyvin!

2 kommenttia:

  1. Olet taitava kuvaaja. Mukavaa syksyn jatkoa.��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia, mukava kuulla. Kuvaamisen kanssa on vähän sellainen juttu, että koko ajan voisi kehittyä ja olla parempi, itsekriittisyys on usein aika korkealla. Mukavaa syksyä sinullekin!

      Poista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)