27. huhtikuuta 2016

Kuopio Designmarket -ihastuksia

Muotoiluhuone Tuokio 
Blawhi Graphics

Kerafiikka

VAJA Finland

Aapiste

Savo Living, tyynyt 1kertaa2

Maiki

IKIKORU

Designverstas Omana

HIMMEE

BLOUN
Designmarket oli mahtava! Tapahtuma järjestettiin Kuopion Muotoiluakatemialla Piispankatu 8:ssa. Paikalle oli saapunut 40 kotimaista muotoilualan yrittäjää esittelemään ja myymään tuotteitaan. Ja mitä mahtavuuksia siellä olikaan! Kuvat sen kertovat ja osa houkutuksista jäi kokonaan kuvaamatta, kun keskityin hiplaamaan toinen toistaan hienompia tuotteita. Turhaan en siis tapahtumaa hehkuttanut.

Lauantai-iltana sain myös olla paikalla tapahtuman oheen järjestetyssä bloggaajien VIP-illassa. Tuolta ei kovin montaa kuvaa tallentunut, sillä keskityin enemmän itse tilaisuuteen. Sen lisäksi, että oli hauska tavata tyyppejä blogien takaa, kuulimme myös illan aikana  mielenkiintoisia vaiheita valokuvaaja Antti Karppisen yrittäjän taipaleelta. Jutustelun ja kuuntelun ohessa saimme nauttia thaimaalaisia makuja Samruain tarjoamana.

Onnistuneita tapahtumia siis molemmat. Tällaista säpinää tänne on kaivattu. Toivon kovasti, että tapahtuma saa vielä jatkoa ja moni näistä paikalla olleista yrittäjistä löytäisi tukevampaa jalansijaa myös täältä Kuopion suunnalta. 


4 kommenttia:

 1. Samoja ihastuksia ollaan näköjään bongailtu :) Oli kyllä huippua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti monien suosikkeja nämä. Melkeinpä joka pöydästä löytyi jotain itselle mieluista.

   Poista
 2. Kivalta näyttää! Hyvä että muuallakin Suomessa saadaan nauttia tällasista tapahtumista eikä se oo vaan eteläsuomalaisten etuoikeus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta! Monesti niin harmittanut, kun kaikki kiva tapahtuu Helsingissä, Turussa tai Tampereella. Kyllä Savossakin osataan!

   Poista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)