14. elokuuta 2015

Kello


Arki on alkanut. Koululaiset ovat aloittaneet kouluvuotensa. Aamuisin saa vahtia kelloa. Eka- ja tokaluokkalaisella ottaa jälleen aikansa oppia rutiinit. Siinä hommassa kello on tarpeen. Viisari kertoo, milloin mitäkin tehdään ja milloin on hypättävä pyörän selkään ja suunnattava koulua kohti. Taitaa silti perheen aikuisilla painaa aikaiset aamut enemmän kuin intoa puhkuvilla koululaisilla. Äkkiä se lomarytmi toivottavasti taas kääntyy arkirytmiksi.

Tämä kello on palvellut meitä jo useamman vuoden. Pitkään se nojaili tason päällä täällä uudessa kodissa (tuli muuten kaksi vuotta tässä talossa juuri täyteen :D ) odottaen lopullista paikkaansa ja freesimpää ilmettä. Päällystin kellon mattavalkoisella DC Fix-kalvolla ja pympyrät piirsin pahviin tehdyn reiän läpi permanent tussilla. Oli muuten haaste saada pallot tasaisin välein ja vielä niin, että viisaritkin osuvat oikein. Tuunaus on toteutettu jo helmikuussa. Nyt vasta sain sen tänne näytille. Ei kulje tämä bloggaaja kello kaulassa. 

Antoisaa arkea teille muillekin koululaisten vanhemmille tai töiden ja opiskeluiden aloittaneille! Arki on hyvä. Minä hippailen pienimmän kanssa kotosalla ja nautin siitä, että rauhalliset aamukahvihetket ovat täällä taas. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)