24. heinäkuuta 2015

Kasvaa...


Se on salaattia! Viljelylaatikot saivat täytteekseen erilaisia nopeakasvuisia salaatteja. Rapeaa salaattia, itämaista salaattisekoitusta, rucolaa ja vesikrassia. Itämainen salaattisekoitus on tuo oikein paksu tupas. Tulikohan kylvettyä liian tiuhaan...en arvannut, että minussa piilee tällainen puutarhuri. ;) Olen onneton kastelija. Salaattien onneksi luonto on hoitanut kastelupuolen. Rucola ja vesikrassi ovat vasta aivan alulla ja näyttävät vähän kituliaammilta. Joka päivä käyn ihmettelemässä, että ovat vielä hengissä. Ei mulla muuta, onnistumisen iloa vain!

2 kommenttia:

  1. Onpa komea salaattiistutus. Meidän salaatit kuolivat, muttemme oikeastaan edes tiedä miksi. Tosin niin kuoli tomaatit ja tillikin. Kaikki saman kaupan, saman firman pusseja... Vanhoja? Piloilla olevia? Kaikki muu taas kasvaa ja voivat hyvin. huh

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo salaatit kasvaa suorastaan silmissä. Kohta saa jo harventaa. :) Varmasti ovat teidän siemenet jotenkin pilaantuneet, oiskohan saaneet kylmää tai muuten vanhentuneet. Toivottavasti sato muutoin on ollut runsas.

      Poista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)