9. kesäkuuta 2015

LahjapaperiTämä on ehkä kaunein näkemäni lahja! Ekaluokkalaisen antama äitienpäivälahja. On kyllä ollut opettajalta ihana ajatus kääriä käsintehty lahja myöskin itse maalattuun lahjapaperiin. Melkein en raskinut edes aukaista. Olisi ollut suuri vääryys heittää tällainen taideteos roskiin, joten päätin heti, että paperi pääsee kehyksiin.


Täällä on ollut jälleen hiljaista, liian hiljaista. Yleensä hiljaisuus tarkoittaa sitä, että joko täällä sairastetaan tai sitten touhutaan kaikkea muuta mielenkiintoista. Nyt on tehty molempia. Parin viikon flunssa ei ollut ollenkaan kiva. Ja kun flunssasta päästiin, ovat päivät olleet ihmeen täysiä, varsinkin nyt, kun koululaiset ovat kesälomalla. Päässä muhii ajatuksia pihan istutuksista, rakentamisen loppuunsaattamisesta, leikkimökistä, tulevasta koko perheen yhteisestä piiitkästä kesälomasta ja paljosta muusta. On selvästi kesä!

Huom. Blogilista on lopetettu. Tällä hetkellä voit seurata blogia tuttuun tapaan bloggerin, bloglovin'in ja instagramin kautta sekä nyt uutena myös facebookissa Savon blogit-sivustolta.

2 kommenttia:

 1. Ihana idea tuo lahjapaperi! Meillä ollaan kanssa sairastettu tänä keväänä, viimeisempänä vauvarokkoa! Huippua kun saatiin tuo Savon blogit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahinta on kun ite ja vauva sairastaa yhtäaikaa. Tälläkin hetkellä taas jotain pientä flunssaa ilmassa.

   Tuo maalaus on kyllä ihanan pirteä. Huoleton ja värikäs, niinkuin sen tekijäkin. :D

   Poista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)