18. maaliskuuta 2015

Vaatehuoneen yksityiskohdat
Yksityiskohdat löytävät paikkansa uudessa talossa pikkuhiljaa. Tarpeen mukaan olemme mekin lisäilleet koukkuja, hyllyjä ja muita pikku juttuja sinne tänne. Vaatehuoneeseen nämä pari yksityiskohtaa saatiin paikoilleen jo aikoja sitten, mutta vasta nyt sain inspiksen kuvata niitä tänne. Riisutummasta vaatehuoneesta löytyy kuvia täältä. Kyllä vain pienetkin jutut lisäävät ilmettä ja ennen kaikkea helpottavat arkea.

Lipasto hankittiin jo keittiötoimittajaltamme rakennusvaiheessa, mutta nuo puiset vetimet tilasin Domus Classicalta erikseen. Puuvalmiit vetimet lakkasin himmeällä kalustelakalla, jotteivät heti ottaisi likaa itseensä. Oma hommansa oli myös niiden asentaminen, niissä kun ei ollut valmiina reikiä ruuveille. Taiten sai porata, että reiät osuivat juuri oikeaan kohti, eikä vahingossa surauttaisi läpi asti. Taitavasti mies tämän haltsasi. Lipaston päällä majailevat lempikoruni. Tuo puinen saakin tällä hetkellä ilostuttaa vain tuossa, sillä vauvan kanssa touhutessa en sitä uskalla käyttää, rapsahtaisi pian hentoisuudessaan rikki.

Koukut ovat House Doctorin, eikä niidenkään polku seinälle asti ollut se kaikkein helpoin. Kaksi noista ostin Kööpenhaminan reissulta tietämättä niille vielä paikkaa ja kun paikka hahmottui, jouduin vielä metsästämään yhden lisää, kun kaksi olisi mielestäni näyttänyt tökeröltä. Onneksi on nettikaupat. Näitä myy ainakin Koulun Kahvi & Kippo. Koukkujen pääasiallinen tehtävä on roikottaa laukkujani (ja miehen huppareita ym. tiuhaan käytössä olevia vaatteita), mutta voisihan siihen vaikka ripustaa iltaisin seuraavan päivän asun valmiiksi, jos sellaista harrastaisi. Nyt kuitenkin suuntaan tuonne vaatehuoneeseen laatikoita ja kaappeja penkomaan, tiedossa nimittäin matkalaukkujen pakkaamista pientä minilomaa varten. Mieli halaisi aurinkoon ja lämpimiin, mutta suuntana on kuitenkin pohjoinen. Toivottavasti tuo ihana kevätaurinko näkyisi sielläkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)