9. maaliskuuta 2015

Raitapökät vol. 2


Kirppu on muuttunut mössykäksi. Minne hävisi se pikkuruinen vastasyntynyt? 5 kuukautta tekee ihmeitä. Tyyppi ei sinänsä ole iso ikäisekseen, mutta omalla kasvukäppyrällään suunta on ollut tasaisen mallikas. Edelliset raitapökät ovat siis jääneet pieneksi jo tovi sitten. Kankaat näihin odottivat leikattuna saumurin saapumista. Alkukäynnistelyjen jälkeen pääsin siis heti uutukaista värkkiä kokeilemaan. Syntyi ensimmäiset, ihan yksin ja itse saumurilla huristellut housut. Ei mikään mallisuoritus, mutta ihan hyvät. Ei nimittäin ollut mikään helppo nakki näin ensitöiksi noita minikokoisia lahkeen "resoreita" ommella. Seuraavaksi suunnitelmissa jotain isompaa vaatetta, ehkä jopa ihan itselleni. Inspiraatio on valtava ja päällä on sellainen hyvän mielen hyrinä. Yksinkertaisia kaavavinkkejä perusvaatteista otetaan ilolla vastaan. 

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana pökät ja mä todella ihailen ihmisiä, joilta nämä ompeluhommat onnistuu. Ja voi miten teidän pieni on jo kasvanut! Ihana typy! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin ihailen. :) Itseäni en vielä laske näihin osaajiin. Tässä ollaan niin oppilaana vielä.

   Poista
 2. Luonnonvalo saa valkoiset raidat oikein hehkumaan valoa = kevät! <3

  Ps. varmaan tiedätkin mutta oikein pienet lahkeensuuresorit tms kannattaa ommella tasona ja vasta sen jälkeen ommella haarasaumat, niin mahtuu vielä sormetkin sinne työn sekaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen olikin ihanan valoisa päivä, niin kuvaaminen oli puolet helpompaa.

   Joo, olen mä tiennyt, mutta kun kaupan tätitki osaa, niin halusin mäkin. ;D Miten saat ne saumurisaumat niin siististi tehtyä, että eivät tursota sieltä lahkeesta? Oliko sulla blogissa joskus ohje tästä? Ois kieltämättä helpompi sillai, säästys hermot ja sormet.

   Poista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)