3. helmikuuta 2015

Päiväkahvin aikaan

Se on iltapäivä ja puoli kolmen tee. Tämä ei kyllä oikeasti ole tapanani ollenkaan, sillä juon yleensä kahvia näihin aikoihin. Teekään ei yleensä ole mustaa vaan joko rooibosta tai vihreää. Tällä kertaa kuitenkin musta tee (keisarin morsian) hunajan kera tuntui oikealta aineelta flunssaiseen olooni. Tuli muuten aikas tujua teetä, kun innostuin testailemaan kuvausta eri asetuksilla. Tiedä vaikka siitä syystä ei flunssa ole saanut minusta niskalenkkiä, vaan on tyytynyt vain vaisuun kiusaan.

Kiitos vielä tuhannesti kommenteistanne, joita jätitte edellisen avautumiseni jälkeen. Mikä tahansa kommentti ilahduttaa aina, sillä se kertoo siitä, että joku on täällä käynyt ja ollut myöskin kiinnostunut, kun on vaivautunut ihan kommentoimaan. Itselleni teki hyvää puntaroida tämän harrastuksen hyviä ja huonoja puolia. Tai ei asia ehkä niin kaksijakoinen ole, sillä kyllä tässä vain on enemmän, ellei pelkästään, niitä hyviä puolia. Huonot puolet löytyvät lähinnä itsestäni ja ajan puutteesta. Näiden pohdintojen ja teidän kommenttienne jälkeen voinkin taas hyvillä mielin jatkaa tätä mukavaa harrastusta omassa tahdissani ja omine juttuineni. En siis edelleenkään lupaa, että postaustahtini tästä kovinkaan kiihtyy tai että aiheeni olisivat sitä viimeistä huutoa. Tarkoitukseni kun on saada tästä itselleni, ja siinä samalla toivottavasti teillekin, hyvää mieltä ja jonkinlaisia kuvia silmienne iloksi.

Lisäsin muuten tuohon sivupalkkiin näkymään instagramkuviani, josta postausten puutteessa voitte mahdollisesti seurata tekemisiäni edes pikkuisen. Minut löytää instagramista nimellä @punahallakko. Tekisi myös mieli uudistaa blogin ulkoasua, mutta hiukan harjoiteltuani, totesin taitojeni puutteellisuuden. Jos siellä lukijoissa on joku, joka minua osaisi tässä asiassa jelppiä, niin laitapa viestiä.

Toivon myös, että kerrotte, jos teillä on jokin aihe, mistä toivoisitte juttua tänne? Ja mitä toivoisitte täällä näkevänne? Jotain enemmän vai jotain vähemmän?

Kahvi onkin sopivasti tipahtanut pannuun (teekuvat ovat viime viikolta), joten ei muuta kuin keksiä kylkeen ja hörps. Rattoisaa viikkoa teillekin!

2 kommenttia:

 1. Kun oppisikin teetä juomaan, vaan kun ei. Ei uppoa, vaikka yritys on ollut kova. :D Kaunis, hento höyryharso näkyy tuossa viimeisessä kuvassa - itse en ole onnistunut vielä haihtuvia tallettamaan kuvaan, paria kahvikuppia olen tähän asti sihtaillut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko koskaan maistanut tuota rooibosta? Tykkään, kun se on miedompaa ja muutenkin jotenkin "pehmeämpää". En oo mikään hifistelijä tässäkään lajissa, esim. nordqvistin Afrikka rooiboslajitelma on mielestäni hyvä. Testaapa.

   Höyrykiekurat on suht helppo saada kuvaan, kun ottaa vasten valoa ja vähän pitemmällä valotuksella. Aika monta kuvaa sain itekin ottaa. :)

   Poista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)