10. joulukuuta 2014

Karhu
Joku teistä saattoikin jo huomata edellisistä olohuonekuvista lipaston päällä tuijottavan silmäparin. Tämä ystävällinen Karhu on odottanut kaapissa jo jonkun tovin, useamman kuukauden. Nyt vihdoin sain hankittua kehykset herralle vai liekö tämä yksilö rouvakarhuja, kun noin lempeästi katselee kukkaset kaulallaan. :) Ostin printin suoraan sen luojalta Jannekalevilta. Pidän kovasti hänen tyylistään, siitä, miten taitavasti kuvioinnilla saadaan kuvaan kolmiulotteisuutta. Lopullista paikkaansa tämä vielä hakee, mutta varmasti päätyy aikanaan seinälle. Tuohon lipaston päälle minulla olisikin jo toinen printti odottamassa, mutta ne kehykset....ne kehykset, miten on niin vaikea löytää oikeanlaisia raameja?

2 kommenttia:

  1. Tykkään ihan hulluna kaikista mustavalkoisista printeistä. Pitkääkin käydä vilkaisemassa tämän hetkinen valikoima linkin takaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jannekalevilla ei ilmeisesti ole printtejä missään suoraan myynnissä, mutta Jannen töitä voi käydä katsomassa esim. täältä: http://jannekalevi.prosite.com/141777/gallery ja laittaa vaikka kyselyä sähköpostitse, kuten minä tein.

      Poista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)