8. heinäkuuta 2013

Kalusteet ojennukseenKalusteiden rynnäkkö on saatu hallintaan. Kaapit ovat yksi toisensa jälkeen riviin järjestyneet. Keittiö odottaa tänään saapuvia koneita, sitten putkimiestä ja sähkäriä. Vasta sitten ovet ja muut varusteet laitetaan paikalleen. Koivutaso on juuri niin upea kuin osasimme odottaakin. Pitäisi silitellä pintaan kunnon öljyt vielä ja tehdä altaan mentävä reikä. Saarekkeeseen tuleva kvartsitaso odottaa paketissa varovaista siirtoa paikalleen. Olemme pähkäilleet, miten olisi järkevintä toteuttaa saarekkeen pieni välitila, jotta sivuille tulevan peitelevyn leikkausreuna jäisi nätisti piiloon ja korkeamman osan päälle tuleva kalustelevy asettuisi nätisti kokonaisuuteen.

Kodinhoitohuoneen kalusteet vaikuttavat myös hyviltä. Putkimiestä sinnekin pian kaipaillaan. Vaatehuoneeseen tuli tehtyä sittenkin parketti valmiiksi, että kaapit saatiin pois pyörimästä. Alun perin oli tarkoitus jättää tila viimeiseksi ja käyttää sinne mahdollisesti viimeiset ei niin priimat parkettipalat. Vasemmalla kolossa on laatikosto pikkuvaatteita, vöitä ym. sälää varten. Vaatekaappiin otimme ulosvedettävät hyllyt, että koko hyllyn syvyys pystytään järkevästi hyödyntämään. Lisäksi siellä tulee olemaan molemmille käyttäjille tangot kahdessa kerroksessa. Kaappeihin tulee vielä liukuovet suojaamaan pölyyntymiseltä. Myös vaatehuoneen oveksi suunnitteilla on liukuovi jollain tavalla itse toteutettuna.

Suurin osa suomalaisista viettää tässä kuussa kesälomiaan. Meillä ei edes uskalleta haaveilla lomasta. Heinäkuun arki-illat täyttyvät uurastuksesta. Sinnikäs tahto on saada sisällä kaikki valmiiksi ja ulkona sen verran, ettei elämä käy kovin hankalaksi muuton jälkeen. Tarkoittaa esimerkiksi sitä, että olisi kiva, jos voisi kuormalavojen sijaan kävellä portaita pitkin ovelle. Roundup on tehnyt tehtävänsä pihalla ja ilkeät pihan valtaajat on toivottavasti nitistetty. Saimme perjantain helteessä heilua kuin heinämiehet konsanaan aseenamme trimmeri ja harava. Seipäät vain puuttuivat, mutta kyllä tuli avaraa.

2 kommenttia:

  1. Suosittelen sinnittelemään! Nimim. meillä kuljetaan edelleen trukkilavaportaita...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ideaalitilannehan olisi,että kaikki olisi pihoja myöten lähes valmiina ennen muuttoa. Uskon,että me ne portaat ainakin saadaan. :)

      Poista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)