16. heinäkuuta 2013

Asuntomessujen pihat

Mäntyjä, kiviä ja kivikkokasveja, kunttaa ja heiniä. Näistä tykkään. Pihaideoita messuilta ei meidän tontille kovinkaan paljon irronnut, tonttimme kun on vanhaa peltoa, missä maa on ilmeisesti erittäinkin ravinteikas. Vaikea sinne on siis karun kaunista kivikkopuutarhaa kauniine mäntymetsämaisemineen tehdä. Jossain määrin toivon kuitenkin saavani siirrettyä ideoita omaankin pihaan. Sinä, joka näistä kasviasioista enemmän ymmärrät, voit ilomielin vinkata meidän maalle sopivista, kuvien kaltaisista kasveista. Isohkot kivet ovat myöskin edelleen etsinnässä.

4 kommenttia:

 1. Tykkäsin erityisesti tuosta terassin läpi tulevasta sammaleisesta kivestä/kalliosta.. <3<3<3

  Hei meiltä voitte hakea muutamia isohkoja kiviä! Kaikkia suunnitelmia ei ole vielä toteutettu mutta eiköhän noista riitä teillekin! Kun vaan saat kyydin järjestymään.. Kuutio kiveä kun voi painaa melkein kolme tonnia. :D

  VastaaPoista
 2. Viiruhelpi on helppo ja vaatimaton ja nopeasti leviävä heinä, kaunis vaalearaitainen. Menestyy märemmässäkin, ei siis ole "kivikkoheinä".

  VastaaPoista
 3. Kiitos Tiina kivitarjouksesta. Se kyytiasia juuri on ongelma. Pitäisi kai traktori hommata. :) Pistän kuitenkin korvan taakse.
  Kiitos myös heinävinkistä. Täytyypä tutustua tarkemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se tahtoo olla se ongelma kaikilla.. meillä onnistuu johonkin kokoon saakka kivien lastaaminen kyytiin täällä päässä peräkuormaajalla, mutta tuolla kopittomalla Taavi-paralla niitä ei sinne saakka voi lähteä viemään.

   Poista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)