3. kesäkuuta 2013

Miniloma
Viikonlopun loma oli juhlaa. Jo se, että pääsee valmiille aamupalalle on aika luksusta tämän rakennusrumban keskellä. Tytöt säntäilivät joka mutkassa innosta täristen. Meno oli siis aika pomppuista, mutta lapset tykkäsivät.

Vuokatissa sijaitseva vihaisten lintujen puisto oli juuri sopivan kokoinen ja sieltä löytyi tekemistä kaiken ikäisille, jopa jotain aikuisillekin. Lauantaipäivän vauhtiannos nautittiin siis kyseisessä häkkyrähallissa ja illaksi pulahdimme lilluttelemaan kylpylään. Olisi luullut, että tällaisen päivän jälkeen uni maistuisi, tai niin meille aikuisille ainakin olisi, mutta muksuille hotellissa yöpyminen taisi olla yksi elämys muiden joukossa, eikä uni ihan heti tavoittanut menijöitä.

Lyhyt hengähdys sai toivomaan jatkoa lomalle, mutta aikataulumme ei tässä vaiheessa jousta enempää. Loman kaipuuta ei nämä helteet helpota yhtään. Sadetta en silti toivo, paitsi ehkä yhdeksi päiväksi, niin saisi kämpän ojennukseen. Tulevalla kodillamme naputtelu tänään jatkuu. Miniloman jälkeen ajatukset ja "vasara" taas askartelevat toivottavasti liukkaammin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)