28. helmikuuta 2018

PARANTAVA SMOOTHIE

Mango-banaani-avokado-appelsiini-AB-jogurtti-hunajasmoothie. Vitamiineja ja maitohappobakteereja, tarpeellisia just nyt ja muulloinkin. Jos oikein olisin ollut trendikäs, niin mukaan olisi pitänyt lisätä inkivääriä, mutta sitä ei sattunut olemaan käsillä. Enkä kyllä ole inkivääriä vielä rohjennut tuoreeltaan testaamaankaan, vaikka monet hehkuttavat sen olevan hyvä flunssalääke. Niinhän siinä nimittäin kävi, että flunssa iski myös minuun ja tietenkin siinä vaiheessa, kun muut alkoivat jo parantumaan. Tässä ollaan saatu siis jatkaa mökkihöperöitymistä tälläkin viikolla. Yli viikkoon en ole käynyt kotoa postilaatikkoa pidemmällä ja sen kyllä huomaa, habituksesta ja hermoista. Onneksi pari päivää ovat olleet jo parempia ja olen jaksanut tehdä jotain muutakin kuin vain maata. Ehkä teen vielä toisen smoothiesatsin, kun ei tuo oikeasti vielä parantanut, varsinkaan, kun sen seurana vetelee lakuja ja mustikkapiirakkaa. Olen selkeä tunnesyöjä; herkkuja kurjaan oloon, herkkuja iloon ja herkkuja muuten vaan. Oli tuo smoothiekin kyllä herkkua. Jatkossa siis enemmän sitä ja vähemmän lakuja. Aurinkoa viikkoonne!


4 kommenttia:

 1. Paranemista sinne. Ihana lasi ja herkullisen näköinen smoothie.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Onneksi pahin tauti näyttää hellittäneen. Lasi on kyllä kaunis, Venäjältä meille aikoinaan häälahjaksi tuotu.

   Poista
 2. Sairaana jos milloin saa kyllä hemmotella itseään! Paranemisia sinulle, minäkin olen sairaslomalla kotona. Innostuin virkkaamaan pitkästä aikaa ja minulla on jo huojuva pino tilkkuja valmiina:D Ihan mukavaa tämä rauhallisempi elämä välillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ja kyllä, olen samaa mieltä! :D Virkkaaminen onkin mukavaa sairaslomatekemistä. Toipumista sinnekin!

   Poista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)