7. tammikuuta 2018

AJATUKSIA BLOGGAAMISESTA


Nyt kun vuoden vaihtuminen on saatu ajatuksen tasolla taputeltua, voidaan palata taas normaaliin arkeen, myös täällä blogin puolella. Kiitos muuten älyttömästi kaikista eri kanavissa ja yksityisestikin saamistani kommenteista ja tykkäyksistä edelliseen postaukseen liittyen. Jännitin hiukan, millaisen vastaanoton henkilökohtaisempi kirjoitus saa aikaan, mutta turhaan. Ilmeisesti tykkäsitte. Ehkä rohkenen myös jatkossa avata hiukan henkilökohtaisempia aiheita täällä.

Olen huomannut, että yleisesti ottaen blogeilta toivotaan nykyään enemmän sisällöllisempää tekstiä, vaikka samaan aikaan myös kommentoinnin raadollisuus on nostanut blogimaailmassa päätään. Siksi on usein helpompi pysytellä ns. turvallisilla juttualueilla ja jättää omat syvällisemmät ajatukset ja mielipiteet minimiin. Toisaalta tykkään itsekin lukea sellaisia blogeja, missä kirjoittaja avaa hiukan omaa elämäänsä, eikä pelkästään esittele uusia sisustusostoksiaan. Samaan hengenvetoon voin kuitenkin todeta, ettei minusta ole mielipiteineni toitottamaan maailmaa parantavia asioita tai käymään kovinkaan syvällisiä pohdintoja täällä blogin puolella, mutta jos nyt sitä ihan tavallista elämää edes enemmän. En myöskään koe olevani kirjoittajana mitenkään erityisen taitava, niin väärinymmärretyksi tulemisen pelossa jätän vakavammat aiheet muiden taitavampien käsiteltäviksi.

Toisaalta olen tässä miettinyt, pitäisikö keskittyä vain enemmän kuvalliseen tuotantoon ja jättää tekstit vähemmälle. En tiedä, tulisiko tällä tavoin julkaistua useammin. Ehkä ei, sillä oman aikansa pelkkä kuvaaminenkin ottaa. Että tuliko tästä nyt sen selkeämpää, mihin tässä ollaan tämän blogin suhteen menossa. :D Lienee parasta mennä tässäkin asiassa sen mukaan, miltä itsestä parhaimmalta juuri sillä hetkellä tuntuu ja miten aika antaa myöten. Kuulisin mielelläni, mikä teidät saa tulemaan tänne ja mitä toivoisitte jatkossa löytävänne blogistani? Tosiasiahan on, että vaikka teenkin tätä enimmäkseen ihan omista itsekkäistä syistä, mielenvirkistykseksi ja harrastukseksi, olette te lukijat tärkeitä ja toivon teidänkin saavan täältä iloa ja inspiraatiota elämäänne.

Kuvien kukista sen verran, että ovat nyt olleet ilonamme parisen viikkoa ja vielä nuupahtamisen kynnykselläkin noin katseenkestäviä. Joulun jälkeen poistin kimpusta kuivahtaneet kukat ja muuten olen vain silloin tällöin vaihtanut veden ja leikellyt tuoreet imupinnat. Tällaisia pitkään kestäviä kukkiahan raaskisi ostaa useamminkin. Kaunista tulevaa viikkoa teille! Täällä Savossa nähtiin tänään vihdoin aurinko yli kuukauden kestäneen auringottoman jakson jälkeen. Vielä en puhu keväästä, sinne on liian pitkä aika, mutta lisääntynyt valo on kyllä tervetullutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)