12. joulukuuta 2017

JOULUKORTIT 2017Joulupostin kanssa ollaan taas hoppuiltu. Tänä vuonna teetin postikortit omista kuvista. Kuvauspäivä oli satumaisen kaunis ja satuin niin sanotusti olemaan kameran kanssa oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Sainkin mielestäni useamman onnistuneen otoksen, joista nämä kuvat sitten valikoitui korteiksi asti. Itse korttien painattaminen ei sitten ollutkaan niin yksinkertaista, kun olettaa saattaisi. Ensi kerralla tiedän aika paljon enemmän mm. resoluutioista ja värivaatimuksista. Ehkä olen myös tilauksen kanssa hiukan aikaisemmin liikkeellä. Suurin osa korteista lähti kuitenkin tänään ajallaan matkaan. Kuinka teidän kävi, ehdittekö? 

3 kommenttia:

 1. Kauniita joulukortteja. En itse tänä vuonna lähetä kortteja, mutta täytyisi muutama tehdä läheisille. Ne aion antaa heille henkilökohtaisesti.

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniita kortteja, värit niin kirkkaat ja siistit! <3

  Myönnetään, että eilen liimailin postimerkkejä kuoriin hämärässä ja kylmässä autossa, lähtevan postin laatikon viereen parkkeerattuna. Kortit oli teetetty jo hyvissä ajoin ja kuoriinkin laitettu, mutta jostain syystä postimerkkien ostaminen on ylivoimaisen haastavaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, totuus kuitenkin on, että valokuvina värit näkyvät kirkkaampina kuin painetuissa korteissa, kuvien resoluutio oli liian alhainen, mutta sovitaan, että pieni rakeisuus kuuluu tunnelmaan.

   Tuo sinun tilanne kuulostaa kyllä tutulle. ;) Vielä jännätään, ehtiikö pari pakettia ajallaan postiin, kun sisältökin vielä uupuu.

   Poista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)