9. maaliskuuta 2017

Pellava, puu, beige ja hiekka

Kuva: Jenni Lindroos @lindroosjenni
Kuva: Tiina Ilmavirta, design wash 
Kuva: Minna Jones
Kuva: Minna Jones

Olen viime aikoina erityisesti ihastellut kuvia, joissa esiintyy otsikon ja kuvien kaltaisia sävyjä. Vähän epäuskoinen olo itselläkin, että mitenkä tässä nyt näin, eikös nuo kaikki ole yhtä kuin beige! Ja sille luulin olevani allerginen. No, mikään ihan täysi beigefanaatikko ei minusta ole tulossa, sillä en osaisi kuvitellakaan maalaavani esimerkiksi kaikkia seiniä beigellä, vaikka se tänä vuonna kovin trendikästä olisikin. Ja aina tarvitaan sekaan ripaus mustaa, messinkiä tai vihreää kasvien muodossa raikastamaan kokonaisuutta.

Nämä kuvat mielessäni olen huomenna suuntaamassa tutkimaan sohvatarjontaa. Hiukan hirvittää, miten onnistumme värivalinnassa. Sävyn kun pitäisi sopia luontevasti puunväriseen saarniparkettiimme ja harmaisiin seiniin. Näin suuren ja kauan odotetun hankinnan kanssa ei toivoisi menevän metsään. Saapa nähdä, miten pitkä prosessi tästä valinnasta vielä tulee. Väri kun ei suinkaan ole ainoa kriteeri, minkä pitäisi täyttyä. :D Myös matoksi kaavailen jotain vaaleampaa, että uusi sohvapöytä pääsee paremmin esille, mutta katsotaan sitä sitten, kun tämä ensimmäinen haaste on selätetty. 

Katsokaapa vielä tarkemmin tuota viimeistä Minna Jonesin kuvaa heidän mökiltään. Tilasta löytyy varmasti kaikki nuo mainitsemani sävyt ja miten harmoninen kokonaisuus niistä onkaan saatu aikaan. Todella taitavasti toteutettu! Tuohon kun pääsisi itsekin...

Mitäs tuumit, onko beige "uusi harmaa" vai yök? Jos tykkäät, niin suosittelen kurkkaamaan nuo kuvien lähteissä mainitut blogit ja instatilit, ihanan inspiroivia kaikki!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)