18. lokakuuta 2016

Koti-ilta

Kun takassa on tuli, meno talossa jotenkin maagisesti rauhoittuu. Lapsetkin mielellään kerääntyvät takan lämpöön oleilemaan. Tekee mieli kaivaa esiin uusin sisustuslehti ja kutoa muutama kerros työn alla olevaa villasukkaa. Tulella (ja lämmöllä) on ihmeellinen voima.

Talja on palannut kesälomilta keinuun ja toffeen sävyiseen sisustustyynyyn iskin silmäni H&M Homella. Kivasti mätsää yhteen tuon pärekorin kanssa, vaikka en sitä ostohetkellä ajatellutkaan. Taljaa, kynttilöitä ja paria tyynyä enempää ei täällä ole syksyisempään ilmeeseen panostettu. Mutta kyllä vain nuokin jo tuovat kivaa lämpöä sisustukseen, takkatulen lisäksi.

Täällä on parhaillaan syysloma menossa. Koululaiset lähtivät muutamaksi päiväksi reissuun ja ai että onkin ollut ihmeen hiljaista. Pienimmäinen on kyllä nauttinut meidän vanhempien jakamattomasta huomiosta ja tuntuu niillä reissaajillakin olevan hauskaa. Loppuviikko ollaankin sitten näillä näkymin koko porukalla reissun päällä. Leppoista syyslomaa muillekin lomailijoille!


4 kommenttia:

 1. Ihanan tunnelmallisia ja rentoja kuvia :) Hyvää syyslomaa :) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Oi, kauniit tunnelmakuvat! Tuo kiikku on ihana, haaveilen sellaista joskus vielä meillekin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos! <3 Seuraavaan kotiin sitten teillekin kiikkustuoli.

   Poista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)