7. kesäkuuta 2016

Liian sileä makuuhuone
Makuuhuonenäkymiä ja liian sileitä pellavia. Makuuhuoneessa on tällä hetkellä aika väritön fiilis. Mustaa, harmaata ja valkoista. Pinnasänkynurkkauksesta sentään pilkistää hiukan väriä. Meidän "vauva" se vaan edelleen nukkuu samassa huoneessa vanhempien kanssa. Olisihan tuo jo aika siirtää omaan huoneeseen, mutta tuleva pikkutytön huone odottaa vielä pientä viilausta. Joskus pieni viilaus tuntuu aika isolta hommalta, mutta kaikki aikanaan.

Älyttömän kätevä on muuten ollut tuo pellavalakana päiväpeitteenä. Sen lisäksi, että se on täydellisen kokoinen sänkyymme, on se myös erittäin käytännöllinen. Pikkulapset kun tuppaa niistämään nenäänsä milloin mihinkin, niin onpa ollut helppo heittää tuo pesukoneeseen aina sen likaannuttua. Kuvissa lakana ja tyynyliinat ovat juuri pesun ja nopean silityksen jäljiltä, siksi niin siloiset. Äkkiä saivat kyllä taas perinteisen ryppyisen ilmeensä takaisin. Sellainenhan vain sopii makuuhuoneeseen. Tykkään rentoudesta.


4 kommenttia:

 1. Minä kyllä tykkään teidän makkarista. <3 Ja hei, minun silmään osuu aika kivasti kaikki puiset yksityiskohdat, ne tuo tuohon musta-valko-harmaa-värisuoraan kaunista vastakohtaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Puu on kyllä aina hyvä elementti pehmentämään.

   Poista
 2. Hei kerroppas mistä olet ostanut tuollaisen päiväpeitteen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päiväpeite on HM home:n tuplapeiton pussilakana. Vastaavia löytyy myös esim. Annolta ja Ikeasta.

   Poista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)