12. toukokuuta 2015

Kakkua siellä, kakkua täällä
Huhtikuu hurahti ja toukokuukin on päässyt jo vauhtiin. Tässä on juhlittu reilun viikon sisällä yhtä ja toista ja samanmoisena juhlantäyteisenä näyttää tämä kuu jatkuvankin. Juhlat tuovat mukavaa säpinää, mutta onneksi välissä on niitäkin päiviä, että voi "vetelehtiä verkkareissa", vaikkei verkkareita omistakaan.

Parempi kuitenkin olisi, että ne verkkarit viipottaisivat nyt vetelehtimisen sijaan ihan jossain muissa hommissa, sillä syksyllä päättämämme talven aikana hoidettavat hommat näyttävät pahasti olevan vielä samassa tilassa kuin silloinkin eli koskematta. Instagramia seuranneet ovat kuitenkin saattaneet huomata, että jotain sentään on alkanut tapahtumaankin. Jospa tässä alettaisiin vihdoinkin heräilemään talvikoomasta.

6 kommenttia:

 1. Valoittavia kuvia. Ihanat nuo siman kuplat, näkyivät kuvissa upeasti! On tosiaan tullut juhlittua kovasti viime aikoina. Mutta ihanaa kun pitkän talven jälkeen kevät alkaa juhlimalla. Oletko koskaan leiponut pavlovaa? Käy kurkkaamassa minun blogissani ihanaa ohjetta: http://suomiplussalle.fi/littlemrsfinland/2015/05/11/eilisen-tunnelmat/

  Aurinkoista kevään jatkoa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiitti vinkistä. Kävin kuolaamassa. :) En ole vielä pavlovaa uskaltanut kokeilla, se marengin tekeminen vähän hirvittää.

   Poista
 2. Kivoja kuvia! Ja nyt tietysti kävi tekemään mieli mokkapaloja...

  VastaaPoista
 3. Aiettä! Vesi kielellä noista herkuista :). Nam!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös! Onneks noi kaikki ei ollu kerralla tarjolla. :-P

   Poista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)