28. lokakuuta 2014

Keskitytään pieniin

Pieniä silmäniloja. Tämän laajempia kuvia ei tästä talosta tällä hetkellä kannata näyttää. Sisustus junnaa nimittäin kovasti paikallaan. Visioita on paljonkin, mutta aikaa sellaiselle niin kovin vähän. Jotain pitää minun kuitenkin välillä päästä näpertämään, joten keskityn näihin pieniin yksityiskohtiin. Tämän perusteella täällä mennään vielä kesäisen hempeissä sävyissä. Ei sen puoleen, en kyllä ole kaivannutkaan sen kummempaa syksyilmettä. Riittää, kun ulkona on tasaisen harmaata. Onneksi on kynttilät ja kohta jo jouluvalmistelut. Sitä ennen on kuitenkin keskityttävä vielä moneen muuhun asiaan; eskarilaisen synttärekekkereihin, kirpun ristiäisiin, ompelua odottaviin kankaisiin ja pitseihin, puikoilla olevaan pikkupipoon, isänpäiväänkin. Ja nyt on jouduttava viemään pikkuinen vyöhyketerapiaan. Annetaan kyytiä mahavaivoille ja ähinäöille, toivottavasti.

4 kommenttia:

 1. Tosi nättiä ja kauniita kuvia! Sama täällä; visioita olisi, mutta aikaa ja jaksamista ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kai ne visiotkin sitten aikanaan toteutuvat, kun oikea hetki osuu kohdalle. :)

   Poista
 2. Onpa komea raanu! <3

  No voi sun pientä, toivottavasti tosiaan mahavaivat helpottaa! Muistan liiankin hyvin miltä tuntuu hyssyttää läpi yön. ;/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raanu tai oikeammin täkänä oli mun pakkosaada ihastus. Loppujen lopuksi kaapista löytyy vielä pari muutakin vastaavaa.

   Vyöhyketerapia on ehkä hiukan jo helpottanut vaivoja. Onnekseni vaivat eivät ole olleetkaan niin pahat, että huutaisi läpi yöt tai päivälläkään. Saa nukkuakin välillä. Pitäs olla vaan korvatulpat, ettei heräis turhiin ähinöihin, mutta mitenkä sitä sitten heräis ollenkaan.

   Poista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)