13. heinäkuuta 2014

Karavaanari kulki...
kuva: Siipan ottama

Länsirannikkoa pätkän verran. Vietimme lomareissumme hassun näköisellä asuntoautolla leirielämästä, maisemista, ystävien tapaamisesta ja rennon vapaasta menemisestä nauttien. Yhdeksään reissupäivään mahtui monta tuulista päivää, kylmiä päiviä, yksi sadepäivä ja lopulta vielä ah niin tervetullutta lämpöä pari päivää. Kalajoen Hiekkasärkät ihastutti, vaikka rannalla ei napakasta tuulesta johtuen tohtinut muuta kuin hiukan varpaita (= hihoja ja lahkeita) uittaa. Voi vain kuvitella, millainen rantaparatiisi se vähemmän tuulisena päivänä olisi ollut. Ja ne auringonlaskut!

Sadepäivänä köröttelimme sitten Vaasaan. Vauhtia lomaan ja ensimmäiseen lämpimään päivään haimme Wasalandiasta. Itsellä ei kyllä nykyään pää yhtään kestä niitä vatkaimia, mutta kävinpähän sentään kummitustalossa. Huvituksien jälkeen suuntasimme nokkaa pikkuhiljaa kotiin päin ja käväisimme vielä Tuurin pikkuisella kyläkaupalla lapsille ilmaista tivolihupia ja jännitystä hakemassa. Saatettiin me toki muutama killinki kaupankin puolella tuhlata.

Kaikki lomapaikkamme olivat sellaisia, missä emme olleet koskaan aikaisemmin käyneet. Kotiin oli taas kiva palata monista uusista kokemuksista rikastuneena. Reissun jälkitunnelmissa ollaankin sitten niistetty nenää jo kohta kaksi viikkoa. Jospa sitä tokenisi tästä ennen seuraavaa vähän pidempää lomapätkää.

2 kommenttia:

  1. Ihanan leppoisen letkeä lomatunnelma välittyy kyllä näiden kuvien kautta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loman teemana olikin leppoisa eteneminen ja stressittömyys. :)

      Poista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)