17. kesäkuuta 2014

Hulinaa ja hattaraa

Viikot vierivät. Täällä ollaan ihan selvästi kesätahdissa. Kesällä nyt vaan tuppaa olemaan kaikenlaista. Jos ei muuta, niin jo pelkkä aurinko saa houkuteltua kevyesti pois koneen ääreltä. Tämän päivän sää on ollut kaikkea muuta kuin aurinkoinen, joten on ihan hyvä hetki palata touko-kesäkuun vaihteeseen ja perheemme minilomaan.

Jos Turku oli kiva, niin kyllä se on Tamperekin. Tytöiltä jos kysytään, niin parasta oli delfinaario. Särkänniemi ja Koiramäki teemapuisto tarjosivat hupia ja elämyksiä niin lapsille kuin aikuisillekin. Itse tykkäsin paljon upeasti toteutetusta Koiramäestä. Alueella on kivasti touhua lapsille ja nähtävää myös aikuisille. Paljon eri hahmoja, suloisia pikkutaloja ja vanhaa tavaraa, uskomattoman pitkälle vietyä työtä. Ei voi kun kehua. Ja mitä olisi huvipuistoreissu ilman hattaraa? ( = ainakin vähemmän tahmea ) Ei tosin tainnut tuosta sokeripilvestä tulla meidän tytöille mitään pakkomiellettä, mutta kyllähän se kokea täytyi. Pidennettyyn viikonloppuumme mahtui myös kylpylässä lillumista, hotellin aamupala ja vohveleita (huom. erityismaininta), pikainen kaupunkikierros vesisateen siivittämänä sekä ystävien luona kyläilyä. Niinkuin tällaiset reissut yleensä, oli tämäkin kiva irtiotto perusarjesta ja hyvä alku tälle kesälle.

2 kommenttia:

 1. Tuo Koiramäki olis mukava kokea! Ja delfinaariokin on lapsilta kokematta, viimeksi käyty kun esikoinen potki vielä vatsanahan alla.

  Hattaraa on jokaisen lapsen pakko päästä joskus maistamaan, vain jotta voisi todeta, ettei se ollutkaan yhtään niin hyvää kuin kuvitteli! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä paikkaa. Oli kivaa sekä aikuisilla, että lapsilla. Hyvä kahvilakin Koiramäestä löytyi, niin ei tarvi pelkillä hattaroilla hampaita tuhota. ;)

   Poista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)