19. toukokuuta 2014

Turku - Åbo
Turku on kiva. Sain viettää erityislaatuista viikonloppua sukulaisnaisten seurassa tuolla kauniissa Suomen Turussa. Emme ollenkaan panneet pahaksemme, että sääkin muuttui juuri sopivasti kesäisemmäksi.

Vierailumme alkoi ajelulla kauniiseen Ruskon kuntaan. Kohteenamme siellä oli maalaismiljöössä sijaitseva Loviisan Aitta. Tuolla vanhaan navettaan rakennetussa puodissa oli tunnelma kohdallaan ja erittäin runsas valikoima kaikkea kaunista vaatteista huonekaluihin.

Turussa vietettiin myös samaisena viikonloppuna Turku Design Festival-tapahtumaa ja tottahan suuntasimme kulkumme Logomoon Uuden Muotoilun Kevätmarkettiin. Oi oi, mitä kaikkea houkutusta siellä olikaan tarjolla. Vaikea oli valita, mitkä herkut sieltä itselle poimi mukaan. Harmi vain, kun rajatonta budjettia ei ole olemassa. Matkaan olisi varmasti lähtenyt ainakin tuo Saanan ja Ollin Mum'sille suunnittelema villamatto, Uhana Designia ja koko Papu-mallisto. ;)

Hyvä seura, hotelliaamiainen, Aurajokimaisemat, maittava ruoka ja Turun keskustan tarjoamat shoppailumahdollisuudet olivat kyllä enemmän kuin luksusta tälle kotimammalle. Miinusta saavat ainoastaan hotellihuoneen kuumuus ja puuduttavat matkat. Tällaiset reissut ovat joka tapauksessa paikallaan aina silloin tällöin. Onneksi kesän mittaan on suunnitteilla muutama muukin mukava reissu ihan oman perheenkin kesken. Kyllä kesä on parasta!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos, ihanasta paikasta paikasta saa ihania kuvia. Matot on hurmaavat!

      Poista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)