6. maaliskuuta 2014

Senkkivanhus

Tämä senkkivanhus, tai onko 70-vuotias nyt niin kovin vanhakaan vielä, löytyi pitkällisen nettikirppareiden seurailun tuloksena ennen joulua. Kuvatkin ovat odotelleet koneella jo jonkin tovin julkaisua. Joulutähdet ovat vaihtuneet tulppaaneihin jo aikapäiviä sitten, vaikka muuten en liiemmin ole kevätilmettä tupaamme saanut aikaiseksi. Ei se aurinko ole ilmeisesti vielä tarpeeksi paistellut.

Senkin päätarkoitus on kätkeä ei niin kauniit stereot sisäänsä. Säilytystilaa cd-levyille ja kirjoille jää silti vielä kivasti. Hiukan on maalipinta paikoitellen hilseillyt ja ovien vetimistä kaksi kolmesta on rikkoutunut. Laatikoiden vetimetkin ovat ilmeisesti jossain vaiheessa vaihdettu ja huijausavaimenrei'istä päätellen on tilalle taidettu lykätä ensimmäiset, mitkä on silloin sattunut löytymään. Senkki on oikein soma, eikä nuo kolhutkaan minua häiritse, tuovat vain sopivaa särmää. Joskus jos kiinnostusta enemmälti riittää, voi sen sitten hioa ja maalata uudelleen.

4 kommenttia:

 1. Kaunis senkki sille sopivassa kolossa. Ja hei ihanat katseenvangitsijat nuo verhot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sattui kyllä nappiin tuo kolo senkille. Verho on kyllä varsinainen piristys muutoin kovin hillityssä tilassa.

   Poista
 2. Oooii miten kaunis senkki <3 Mullekin kelpais.

  VastaaPoista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)